See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Trenažöörid ja fitness - Rattamaailm

Trenažöörid ja fitness - Rattamaailm

Trenažöörid ja fitness - Rattamaailm

Trenažöörid ja fitness - Rattamaailm

Trenažöörid ja fitness - Rattamaailm
Trenažöörid ja fitness - Rattamaailm
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Lazer Cameleon MIPS Kiiver on stiilne ja turvaline kiiver, mis so..

UUDIS
99€
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Melon "Tokyo" kiiver ühendab kaasaegse disaini ja turvalisuse, pa..

UUDIS
99€

Trenažöörid ja fitness

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Velotrenažöör CHRISTOPEIT S..
Kokkuvolditav velotrenažöör CHRISTOPEIT S-Bike on kompaktne ja paindlik trenažöör, mis sobib igasse ruumi tänu oma klappmehhanismile ja nutikale disainile. Ideaalne koduseks treeninguks, pakub 8 reguleeritavat raskustaset, mis sobivad nii algajatele ..
Kokkuvolditav velotrenažöör CHRISTOPEIT S-Bike on ..
189€

KM-ta: 154.92€
Velotrenažöör TUNTURI Signa..
Tunturi E60R velotrenažöör on loodud mugavateks ja tõhusateks kodusteks treeninguteks. Trenažöör pakub sujuvat ja effektiivset treeningut, reguleeritava istekoha, 32 raskustaset ja mitmeid treeningprogramme. Jalgratta konsool kuvab olulisi näidikuid ..
Tunturi E60R velotrenažöör on loodud mugavateks ja..
1 299€

KM-ta: 1 064.75€
Jooksulint CHRISTOPEIT Walking..
Christopeit Walking Pad 4.1 on kompaktne ja praktiline jooksulint, mis sobib ideaalselt koduseks treeninguks. Seadet on lihtne kasutada ja see pakub võimalust treenida väikestes ruumides, ideaalne neile kes soovivad ka halbade ilmadega "jooksmas" käi..
Christopeit Walking Pad 4.1 on kompaktne ja prakti..
349€

KM-ta: 286.07€
Treeningpink Tunturi GH10 Glut..
Tõstke oma atleetilisi saavutusi veelgi kõrgemale uue Tunturi GH10 Glue Ham Developeriga. See seade võimaldab Teil teha harjutusi tuharatele ning kõhulihastele.Täpsemalt:Mõõdud: 168 x 77 x 116 cmToote kaal: 46 kgMaksimaalne kandevõime: 150 kg ..
Tõstke oma atleetilisi saavutusi veelgi kõrgemale ..
649€

KM-ta: 531.97€
Raskuskettad TUNTURI Aerobic P..
 Need Tunturi Aerobic raskuskettad on igas jõusaalis vajalikud. Kombineerige erinevate raskustega ning tõstekangiga ning Teil ongi ideaalne komplekt, et ennast treenida ning tugevdada. Raskusketastel on erinevad värvid, et saaksite neid lihtsasti üks..
 Need Tunturi Aerobic raskuskettad on igas jõusaal..
13€

KM-ta: 10.66€
Raskuskettad TUNTURI Aerobic P..
Need Tunturi Aerobic raskuskettad on igas jõusaalis vajalikud. Kombineerige erinevate raskustega ning tõstekangiga ning Teil ongi ideaalne komplekt, et ennast treenida ning tugevdada. Raskusketastel on erinevad värvid, et saaksite neid lihtsasti ükst..
Need Tunturi Aerobic raskuskettad on igas jõusaali..
5€

KM-ta: 4.10€
Helkurvest, jooksuvest Tunturi..
..
..
14€

KM-ta: 11.48€
Ekspander trenažöör õlgade..
Tunturi Pro Former on eriti kasulik ja tõhus vahend, mis ei võta peaaegu üldse ruumi ja mida on võimalik igale poole kaasa võtta tänu oma kompaktsusele. Laiendatud kasutusjuhendis on kirjeldatud 12 tõhusat harjutust, mida on lihtne sooritada. Planeer..
Tunturi Pro Former on eriti kasulik ja tõhus vahen..
11€

KM-ta: 9.02€
Velotrenažöör Tunturi Signa..
Tunturi Signature E80 velotrenažöör pakub laia valikut aktiivsetele sportlastele. 26 treeningprogrammi ja 48 raskusastet koos EMS pidurisüsteemiga lubavad treenida vattide või pulsi järgi või hoopiski isikliku AI poolt koostatud treeningprogrammiga.T..
Tunturi Signature E80 velotrenažöör pakub laia val..
1 299€

KM-ta: 1 064.75€
Velotrenažöör Tunturi Signa..
Tunturi Signature E60 velotrenažöör pakub 26 treeningprogrammi ja 48 raskusastmega vaheldust ja väljakutset. Madal raam, Comfort+ sadul ning Bluetooth AI monitor teevad sellest ühe võimeka koduse masina.Täpsemalt:Ekraan: 7 tolli, LED/LCDTreeningprogr..
Tunturi Signature E60 velotrenažöör pakub 26 treen..
1 199€

KM-ta: 982.79€
Jooksulint Tunturi Cardio Fit ..
Täna ei ole tunnet, et sooviks treenida õues? Liiga külm? Märg või liiga libe? Tunturi Cardio Fit T5 jooksulindiga saate muuta oma toa silmapilkselt treeningsaalis ning treenida turvaliselt ning mugavalt siseruumis.Täpsemalt:Ekraan: 3 LEDiTreeningpro..
Täna ei ole tunnet, et sooviks treenida õues? Liig..
428€

KM-ta: 350.82€
Helkurvest, jooksuvest Tunturi..
Tunturi X-shape jooksuvest aitab Sind teha nähtavaks joostes kas tänaval, metsas või mujal. Lisainformatsioon: Suurus (pikkus ja laius) - 58x44 CMKaal: ~ 85 grReguleeritavTunne end paremini iga päevaga - see on Tunturi moto. Meie juured ulatuvad Soom..
Tunturi X-shape jooksuvest aitab Sind teha nähtava..
9€

KM-ta: 7.38€
Helkurvest, jooksuvest Tunturi..
Tunturi X-shape jooksuvest aitab Sind teha nähtavaks joostes kas tänaval, metsas või mujal. Lisainformatsioon: Suurus (pikkus ja laius) - 58x44 CMKaal: ~ 85 grReguleeritavTunne end paremini iga päevaga - see on Tunturi moto. Meie juured ulatuvad Soom..
Tunturi X-shape jooksuvest aitab Sind teha nähtava..
9€

KM-ta: 7.38€
Sõudeergomeeter TUNTURI Fluid..
Sõudeergomeeter Tunturi Fluid Apollo PlusTunturi sõudeergomeeter Fluid Apollo Plus - luksuslik sõudmiskogemus, peen disain. Valmistatud Ameerika saarepuidust ja lisatud robustsed metallelemendid.Kvaliteetsest saarepuust rööpad on hoolikalt lakitud ni..
Sõudeergomeeter Tunturi Fluid Apollo PlusTunturi s..
1 499€

KM-ta: 1 228.69€
Velotrenažöör TUNTURI Plati..
 Tunturi Platinum UB30 velotrenažöörMadal raam, kerge peale istuda.Konsooli kasutamine samasugune nagu Signature seerial.7-tolline Bai ekraan, kus kõik parameetrid on nähtavad (skänni pole)Täielik ühilduvus Tunturi Routes, Kinomap ja Zwift rakenduste..
 Tunturi Platinum UB30 velotrenažöörMadal raam, ke..
1 899€

KM-ta: 1 556.56€
Treeningpink TUNTURI UB60 Util..
Tunturi UB60 treeningpink on parim lahendus neile, kes otsivad pinki, millega saaks ka jalgu treenida. Treeningpink mitmete võimalustega: treenige kõhulihaseid, jalalihaseid või kasutage seda raskuste tõstmiseks.Täpsemalt:reguleeritav seljatugi (0-70..
Tunturi UB60 treeningpink on parim lahendus neile,..
349€

KM-ta: 286.07€
Velotrenažöör BH FITNESS EC..
BH Fitness EC01 Exercycle velotrenažöör aitab teil treenida justkui jalgrattal, kuid ei pea muretsema rattakulu, ilmastiku ega muude olude pärast. Trenažöör on tehtud mugavatest ja kvaliteetsetest materjalidest mis tagab kauakestvuse ja mugava kasutu..
BH Fitness EC01 Exercycle velotrenažöör aitab teil..
2 190€

KM-ta: 1 795.08€
Sõudeergomeeter BH FITNESS Ki..
Kingston sõudeergomeeter on tugevdatud raamiga semi-professionaalne seade. Selle disain on robustne ning ergonoomiline - sobilik intensiivseteks sessioonideks. Tugevdatud raam tagab vastupidavuse ja stabiilsuse, nii saate treenida muretult. LCD monit..
Kingston sõudeergomeeter on tugevdatud raamiga sem..
1 499€

KM-ta: 1 228.69€
Velotrenažöör BH FITNESS Xc..
Xcalibur Magnetic on nutiühenduvusega velotrenažöör, mis on disainitud, et saaksite nautida siseruumides või rakendustega treenimist. Xcalibur on varustatud magnetilise takistusega, millel on 24 astet ning maksimaalselt 800 vatti - see tagab sujuva t..
Xcalibur Magnetic on nutiühenduvusega velotrenažöö..
1 199€

KM-ta: 982.79€
Velotrenažöör BH FITNESS Ly..
Lyon on nutiühenduvusega velotrenažöör, millel on magnetiline pidurisüsteem ning 16-kilogrammine hooratas.Tootja: BH Fitness.Täpsemalt:Ekraan: LCDTreeningprogramme: 3Raskusastmeid: 32Hooratas: 16 kgPidurisüsteem: magnetMõõdud: 140 x 50 x 122 cmToote ..
Lyon on nutiühenduvusega velotrenažöör, millel on ..
999€

KM-ta: 818.85€
Velotrenažöör BH FITNESS i...
BH Fitness i.TFB velotrenažöör aitab teil treenida justkui jalgrattal, kuid ei pea muretsema rattakulu, ilmastiku ega muude olude pärast. Trenažöör on tehtud mugavatest ja kvaliteetsetest materjalidest mis tagab kauakestvuse ja mugava kasutuse. Tänu ..
BH Fitness i.TFB velotrenažöör aitab teil treenida..
1 199€

KM-ta: 982.79€
Jooksulint BH FITNESS RS800
Kokkuvolditav jooksulint RS800 on mõeldud kõigile, kes tahavad joosta või kõndida stabiilselt ning turvaliselt jooksulindil. Selle mudeli kokkuvolditavus teeb sellest mudelist ideaalse valiku neile, kellel on hoiustamiseks vähe ruumi.Tootja: BH Fitne..
Kokkuvolditav jooksulint RS800 on mõeldud kõigile,..
1 799€

KM-ta: 1 474.59€
Jooksulint BH FITNESS RS1000 T..
Tootja: BH Fitness.Täpsemalt:Ekraan: 16 tolli, puutetundlikMootor: 3.5 HPKiirus: 1-22 km/hJooksuraja suurus: 150 x 55 cmKaldeid: 15 (elektrooniliselt reguleeritavad)Treeningprogramme: 25Mõõdud: 200 x 92 x 159 cmMõõdud kokkuvoldituna: 137 x 92 x 166 c..
Tootja: BH Fitness.Täpsemalt:Ekraan: 16 tolli, puu..
3 390€

KM-ta: 2 778.69€
Jooksulint BH FITNESS Nydo
Kokkuvolditav jooksulint Nydo on mõeldud kõigile, kes tahavad joosta või kõndida stabiilsel ning turvalisel jooksulindil. Selle mudeli kokkuvolditavus teeb sellest mudelist ideaalse valiku neile, kellel on hoiustamiseks vähe ruumi.Tootja: BH Fitness...
Kokkuvolditav jooksulint Nydo on mõeldud kõigile, ..
1 599€

KM-ta: 1 310.66€
Velotrenažöör TUNTURI Centu..
Velotrenažöör Tunturi Centuri E100 on limiteeritud väljalase musta ja kuldse disainiga. 26 treeningprogrammi, 48 raskusastet ning AI programm pakuvad piisavalt vaheldust. Ideaalne kergeks soojenduseks või intensiivseks treeninguks.Täpsemalt:Ekraan: 7..
Velotrenažöör Tunturi Centuri E100 on limiteeritud..
898€

KM-ta: 736.07€
Treeningpink Tunturi Platinum ..
Tunturi Platinum FG60 Utility Bench on reguleeritav treeningpink, sobib iseseisvaks kasutamiseks või koos Tunturi SM90'iga. Ideaalne jala- ja kõhulihaste treeninguks ning hantlite või kangiga harjutusteks.Reguleeritav treeningpink ulatuslike treening..
Tunturi Platinum FG60 Utility Bench on reguleerita..
649€

KM-ta: 531.97€
Massaažirull SPOKEY Mixroll 2..
Spokey MIXROLL 2in1 fitness massaažirull:see on kahe erineva kõvaduse ja läbimõõduga massaažirull, mida saab vaheldumisi kasutada treeningu mitmekesistamiseks,Massaažirull sobib suurepäraselt enne ja peale treeningut kasutamiseks - lõdvestab suurepär..
Spokey MIXROLL 2in1 fitness massaažirull:see on ka..
24€

KM-ta: 19.67€
Treeningkindad SPOKEY Lady Fit..
Kvaliteetsed kindad Spokeylt, tehtud hingavast materjalist. Sobib naistele ..
Kvaliteetsed kindad Spokeylt, tehtud hingavast mat..
19€

KM-ta: 15.57€
Treeningkindad SPOKEY Lady Fit..
Kvaliteetsed kindad Spokeylt, tehtud hingavast materjalist. Sobib naistele ..
Kvaliteetsed kindad Spokeylt, tehtud hingavast mat..
19€

KM-ta: 15.57€
Treeningkindad SPOKEY Lady Fit..
Kvaliteetsed kindad Spokeylt, tehtud hingavast materjalist. Sobib naistele ..
Kvaliteetsed kindad Spokeylt, tehtud hingavast mat..
19€

KM-ta: 15.57€
Reguleeritavad rulluisud SPOKE..
Spokey rulluisud on ideaalne kombinatsioon mugavusest ja sobivusest. Selle reguleerimise võimalused tähendavad, et kasutada saavad erinevates suurustes uisutajad. ABEC-7 laagrid tagavad hea vastupidavuse ja kestvuse. Rattad on 82A kõvadusega, sujuv j..
Spokey rulluisud on ideaalne kombinatsioon mugavus..
54€

KM-ta: 44.26€
Raskuskott SPOKEY Sandi 5kg, m..
Spokey SANDI treeningukott 5 kg:omab käepidemeid, mis hõlbustavad treenimist ja raskuste kandmist, Sobib suurepäraselt kodusaali lihaste tugevdamiseks, keha painduvuse parandamiseks, üldise seisundi arendamiseks, liikumisulatuse suurendamiseks ning r..
Spokey SANDI treeningukott 5 kg:omab käepidemeid, ..
19€

KM-ta: 15.57€
Raskuskott SPOKEY Sandi 2kg, m..
Spokey SANDI treeningukott 2 kg:omab käepidemeid, mis hõlbustavad treenimist ja raskuste kandmist, Sobib suurepäraselt kodusaali lihaste tugevdamiseks, keha painduvuse parandamiseks, üldise seisundi arendamiseks, liikumisulatuse suurendamiseks ning r..
Spokey SANDI treeningukott 2 kg:omab käepidemeid, ..
19€

KM-ta: 15.57€
Massaažirull SPOKEY Tausa, ko..
Tausa sobib suurepäraselt enne, treeninguks ja pärast treeningut - lõdvestab lihaseid suurepäraselt, toestab ja tugevdab kõiki kehaosi ning vähendab vigastuste riski, kork materjali kasutamise tõttu ei teki allergiaid, ei ima niiskust kuid säilitab k..
Tausa sobib suurepäraselt enne, treeninguks ja pär..
29€

KM-ta: 23.77€
Joogarull SPOKEY Fishi, hall
Spokey FISHI joogarull - see on suurepärane tugi jooga, pilatese, venitamise ning liikumiskoordineerimise ja tasakaalu treeningute ajal,omab kuju, mis hõlbustab venitamist, suurendades keha paindlikkust ja seejärel võimaldades õige positsiooni võtmis..
Spokey FISHI joogarull - see on suurepärane tugi j..
9€

KM-ta: 7.38€
Alusmatt trenažööridele SPO..
Kaitse oma põrandaid trenažööriga tekitavate kriimude eest. Komplekt koosneb neljast erinevast osast, seega saad kohandada sobiliku ala. EVA materjal tagab hea kestvuse ja mugava kasutuse. Ühe osa mõõdud on 61 x 61 cm. Mati paksus on 10mm. ..
Kaitse oma põrandaid trenažööriga tekitavate kriim..
29€

KM-ta: 23.77€
4in1 (rull)uisud NILS EXTREME ..
  Nils Extreme NH18192 uisud on disainitud tõelistele uisuentusiastidele. Võimalik on 4 konfiguratsiooni – 1 uisuteraga ning 3 ratastega.NH18192 uiskusid iseloomustavad väga head uisuomadused. Eelkõige kõrgklassiline roostevabast terasest uisutera ni..
  Nils Extreme NH18192 uisud on disainitud tõelist..
59€

KM-ta: 48.36€
Laste tõukeratas NILS EXTREME..
Nils Extreme HLB808 on kolmerattaline tõukeratas, mis on ideaalne kõige noorematele sportlastele. Kolm ratast teevad tõukerattaga sõitma õppimise lastele palju lihtsamaks. Lenksu kasutatakse eelkõige tasakaalu hoidmiseks ning manöövreid tehakse balan..
Nils Extreme HLB808 on kolmerattaline tõukeratas, ..
59€

KM-ta: 48.36€
Hantel TUNTURI Selector Dumbbe..
Kui soovite treenida erinevate raskustega, ei pea te ostma 10 erinevat hantlit. Saate lihtsalt kasutada seda Tunturi Selector hantlit. Asetate hantli tugijaama ja valite plaatide kõrval oleva punase nupu kaudu kaalu 2,5 kg kohta. Plaadid, mida ei kas..
Kui soovite treenida erinevate raskustega, ei pea ..
149€

KM-ta: 122.13€
Masseeriv hularõngas raskuseg..
Masseeriv hularõngas raskusega. ..
Masseeriv hularõngas raskusega. ..
22€

KM-ta: 18.03€
Masseeriv hularõngas raskuseg..
Masseeriv hularõngas raskusega. ..
Masseeriv hularõngas raskusega. ..
22€

KM-ta: 18.03€
Hularõngas Smart Hula Hoop HH..
Käepärane hularõngas aitab kaloreid põletada kardiot tehes. Masseeriv funktsioon aitab ka kardiot tehes lõõgastuda.  ..
Käepärane hularõngas aitab kaloreid põletada kardi..
26€

KM-ta: 21.31€
Jooksulint TUNTURI FitRun 70i
Kuidas hoida oma füüsilist vormi? Jalutades - alates kergest kõndimisest kuni kiirkõnnini - nii treenite oma võhma, parandate vormi ning põletate kaloreid. Tunturi FitRun 70i on ideaalne jooksulint igasuguste eesmärkide saavutamiseks.Täpsemalt:Treeni..
Kuidas hoida oma füüsilist vormi? Jalutades - alat..
999€

KM-ta: 818.85€
Jooksulint TUNTURI Centuri Per..
Tehke rahulik kõnd, jookske või taastuge operatsioonist - kõike seda saab teha jooksulindiga Tunturi Performance T100.Täpsemalt:Ekraan: 10 tolli, LCD + 4 LEDTreeningprogramme: 47Mootor: 5.0 HPKiirus: 0,8-20 km/hKaldeid: 15 (elektrooniliselt reguleeri..
Tehke rahulik kõnd, jookske või taastuge operatsio..
1 799€

KM-ta: 1 474.59€
Batuut SPOKEY Jumper 244 cm, m..
Batuudil hüppamine ei ole mitte ainult ideaalne viis pere ja sõpradega lõbutsemiseks vaid see ka parandab Teie üldist füüsilist olekut ning aitab kaloreid põletada.Täpsemalt:Diameeter: 244 cmKõrgus maapinnast: 55 cmKogu kõrgus: 205 cmVõrgu kõrgus: 15..
Batuudil hüppamine ei ole mitte ainult ideaalne vi..
279€

KM-ta: 228.69€
Helkurvest, jooksuvest Tunturi..
Tunturi X-shape jooksuvest aitab Sind teha nähtavaks joostes kas tänaval, metsas või mujal. Lisainformatsioon: Suurus (pikkus ja laius) - 58x44 CMKaal: ~ 85 grReguleeritavTunne end paremini iga päevaga - see on Tunturi moto. Meie juured ulatuvad Soom..
Tunturi X-shape jooksuvest aitab Sind teha nähtava..
9€

KM-ta: 7.38€
Hantlid HMS CM07 Soft Dumbbell..
HMS CO7 hantlid on suurepärased enne treeningu soojenduseks või aeroobika harjutuste tegemistel. Hantlitega treenides, treenite käte- ja rinnalihaseid. Lisainformatsioon:Kaal: 2 x 1,5 kgVärvus: Roheline ..
HMS CO7 hantlid on suurepärased enne treeningu soo..
19€

KM-ta: 15.57€
Võimlemispall HMS YB03N Gym B..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-lõhke struktuur mis takistab äkilist lõhkemist juhul, kui peaks midagi torkama palli, vaid pall laseb õhu järk-järgult välja. Pall..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effekti..
21€

KM-ta: 17.21€
Võimlemispall HMS YB03N Gym B..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-lõhke struktuur mis takistab äkilist lõhkemist juhul, kui peaks midagi torkama palli, vaid pall laseb õhu järk-järgult välja. Pall..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effekti..
21€

KM-ta: 17.21€
Võimlemispall HMS YB03N Gym B..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-lõhke struktuur mis takistab äkilist lõhkemist juhul, kui peaks midagi torkama palli, vaid pall laseb õhu järk-järgult välja. Pall..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effekti..
19€

KM-ta: 15.57€
Võimlemispall HMS YB02N Gym B..
HMS YB02N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-libisemis struktuur mis takistab libisemist ja maksimaliseerib haaret. Pall on suurepärane ka rehabilitatsiooniharjutuste jaoks.Li..
HMS YB02N võimlemispall on universaalne ja effekti..
18€

KM-ta: 14.75€
Võimlemispall HMS YB02N Gym B..
HMS YB02N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-libisemis struktuur mis takistab libisemist ja maksimaliseerib haaret. Pall on suurepärane ka rehabilitatsiooniharjutuste jaoks.Li..
HMS YB02N võimlemispall on universaalne ja effekti..
18€

KM-ta: 14.75€
Võimlemispall HMS YB01N Gym B..
HMS YB01N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-libisemis struktuur mis takistab libisemist ja maksimaliseerib haaret. Pall on suurepärane ka rehabilitatsiooniharjutuste jaoks.Li..
HMS YB01N võimlemispall on universaalne ja effekti..
19€

KM-ta: 15.57€
Hantel HMS 17025 Neoprene Dipp..
HMS 17025 hantel on suurepärane enne treeningu soojenduseks või aeroobika harjutuste tegemistel. Hantlitega treenides, treenite käte- ja rinnalihaseid. Hantel on kaetud neopreeniga tagades hea haarde. Lisainformatsioon:Kaal: 1 kgVärvus: punane  ..
HMS 17025 hantel on suurepärane enne treeningu soo..
15€

KM-ta: 12.30€
Võimlemispall HMS YB03N Gym B..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-lõhke struktuur mis takistab äkilist lõhkemist juhul, kui peaks midagi torkama palli, vaid pall laseb õhu järk-järgult välja. Pall..
HMS YB03N võimlemispall on universaalne ja effekti..
19€

KM-ta: 15.57€
Võimlemispall HMS YB01N Gym B..
HMS YB01N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-libisemis struktuur mis takistab libisemist ja maksimaliseerib haaret. Pall on suurepärane ka rehabilitatsiooniharjutuste jaoks.Li..
HMS YB01N võimlemispall on universaalne ja effekti..
17€

KM-ta: 13.93€
Võimlemispall HMS YB01N Gym B..
HMS YB01N võimlemispall on universaalne ja effektiivne sõber Sinu treeningutel või harjutustel. Võimlemispallil on anti-libisemis struktuur mis takistab libisemist ja maksimaliseerib haaret. Pall on suurepärane ka rehabilitatsiooniharjutuste jaoks.Li..
HMS YB01N võimlemispall on universaalne ja effekti..
17€

KM-ta: 13.93€
Miniratas TUNTURI Cardio Fit M..
Olete otsimas kompaktset trenažööri? Soovite hoida ennast liikumas ilma liigsete pingutusteta või olete taastumas vigastusest? Miniratas Cardio Fit M30 on väike ning kompaktne ning sobib kasutamiseks igal pool. Täpsemalt:Ekraan: 30 x 20 mmProgramme: ..
Olete otsimas kompaktset trenažööri? Soovite hoida..
69€

KM-ta: 56.56€
Ekspanderkumm käepidemetega O..
ONE FITNESS EM10 ekspanderkummiga treenite ülakeha lihasrühmasi. See koosneb viiest kummist nöörist, mis on kinnitatud kahele käepidemele. Kummide raskust saab reguleerida. EM10 on hea üldiseks treenimiseks ja rehabilitatsiooniharjutusteks. Lisainfor..
ONE FITNESS EM10 ekspanderkummiga treenite ülakeha..
15€

KM-ta: 12.30€
Vibratsiooniplaat TUNTURI Card..
Vibratsiooniplaadi toimimine on väga lihtne: vibratsioonid viivad Teid tasakaalust välja mistõttu lihased töötavad, et Teid tasakaalus hoida. Tehniliselt saate Te teha trenni ilma, et peaksite ennast liigutama. Vibratsiooniplaadiga saate ka erinevaid..
Vibratsiooniplaadi toimimine on väga lihtne: vibra..
329€

KM-ta: 269.67€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Rattamaailm @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper