See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Jalgrattakorvid - Rattamaailm

Jalgrattakorvid - Rattamaailm

Jalgrattakorvid - Rattamaailm

Jalgrattakorvid - Rattamaailm

Jalgrattakorvid - Rattamaailm
Jalgrattakorvid - Rattamaailm
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Lazer Cameleon MIPS Kiiver on stiilne ja turvaline kiiver, mis so..

UUDIS
99€
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Melon "Tokyo" kiiver ühendab kaasaegse disaini ja turvalisuse, pa..

UUDIS
99€

Jalgrattakorvid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Jalgratta esikorv Basil Darcy ..
Korvi mõõtmed: 41 cm x 35 cm x 34 cm Alates 1976. aastast püüdleb Hollandi jalgrattakorvide ja lisavarustuse tootja BASIL selle poole, et jalgratturid saaksid oma jalgrattast ja jalgrattaga sõitmisest tunda üha rohkem rõõmu. Basil võimaldab kõike sed..
Korvi mõõtmed: 41 cm x 35 cm x 34 cm Alates 1976. ..
49€

KM-ta: 40.16€
Esikorv lasterattale  SPENCER ..
Laste jalgratta esikorv Spencer, valge. Sobib 16, 18, 20 ja 24 tolli jooksudega jalgratastele. Rattakorv kinnitatakse kinnitusklambriga kaelakausi vahele. Kinnitusklamber sobib 1-tollisele kahvlitorule. Kõik kinnitamiseks vajaminevad detailid on komp..
Laste jalgratta esikorv Spencer, valge. Sobib 16, ..
19€

KM-ta: 15.57€
Jalgratta esikorv Burghardt, s..
Jalgrattakorv on nii stiilne aksessuaar kui ka praktiline lisavarustus asjade vedamiseks. Täpsemalt: Jalgrattakorv on stemilt kergesti eemaldatav (nö klipiga) ja sobib kõikidele jalgratastele. Korvi kandevõime kuni 5 kg. Mõõdud: 35 x 25 x 26.5 cm. S..
Jalgrattakorv on nii stiilne aksessuaar kui ka pra..
25€

KM-ta: 20.49€
Jalgratta esikorv Burghardt, l..
Jalgrattakorv on nii stiilne aksessuaar kui ka praktiline lisavarustus asjade vedamiseks. Täpsemalt: Jalgrattakorv on lenksult kergesti eemaldatav (nö klipiga) ja sobib kõikidele jalgratastele. Korvi kandevõime kuni 5 kg. Mõõdud: 35 x 25 x 26.5 cm. ..
Jalgrattakorv on nii stiilne aksessuaar kui ka pra..
25€

KM-ta: 20.49€
Laste jalgrattakorv, metallist
Jalgrattakorv on kergesti paigaldatav ja sobib kõikidele lasteratastele. Sobib 16- kuni 24-tolliste jooksudega jalgratastele. Korv kinnitatakse kaelakausi külge, korvikinnitused on komplektis. mõõdud: laius 25 cm, kõrgus 17 cm, sügavus 18 cm värvitu..
Jalgrattakorv on kergesti paigaldatav ja sobib kõi..
18€

KM-ta: 14.75€
Esikorv lasterattale SPENCER, ..
Esikorv 16-24 tolli Spencer 25x17x18cm teras punane, 1-tollise kinnitusega. Laste jalgratta esikorv Spencer, punane. Sobib 16, 18, 20 ja 24 tolli jooksudega jalgratastele. Valmistatud tugevast terasvõrgust, mis on kaetud punase lakiga. Rattakorv kinn..
Esikorv 16-24 tolli Spencer 25x17x18cm teras punan..
18€

KM-ta: 14.75€
Esikorv lasterattale SPENCER, ..
Laste jalgratta esikorv Spencer, must. Sobib 16, 18, 20 ja 24 tolli jooksudega jalgratastele. Valmistatud tugevast terasvõrgust, mis on kaetud musta lakiga. Rattakorv kinnitatakse kinnitusklambriga kaelakausi vahele. Kinnitusklamber sobib 1-tollisele..
Laste jalgratta esikorv Spencer, must. Sobib 16, 1..
18€

KM-ta: 14.75€
Esikorvi kinniti BASIL 22-25,4..
Esikorvi kinniti BASIL Fixed Mounted Stem Holder sobib juhtrauale läbimõõduga 22-25,4 mm. Mõõdud: 15 x 9 x 8 cm ..
Esikorvi kinniti BASIL Fixed Mounted Stem Holder s..
18€

KM-ta: 14.75€
Jalgratta lemmikloomakorv Basi..
Basil Pluto XL ruumika lemmikloomakorviga saate oma neljajalgse sõbra alati kaasa võtta. Korv on täielikult eemaldatav ja kaasas on polsterdus korvi põhja panekuks, mis muudab lemmiklooma olemise mugavaks. Võre ei lase lemmikoomal ehmatuse korral väl..
Basil Pluto XL ruumika lemmikloomakorviga saate om..
119€

KM-ta: 97.54€
Esikorv Basil Portland, 25 l
Tugeval Basil Portlandi alumiiniumist esikorvil on reguleeritav ja eemaldatav kinnitusrihm. Korv sobib 26" ja 28" ratastele ning kannab kuni 10 kg. Korvil on ka jalgrattatule kinnitamise koht. Reguleeritav ja eemaldatav kinnitusrihm. Kinnitusvahendi..
Tugeval Basil Portlandi alumiiniumist esikorvil on..
109€

KM-ta: 89.34€
Jalgratta esikorv BASIL Jasmin..
Korvi mõõtmed: 28 cm x 20 cm x 19 cm Alates 1976. aastast püüdleb Hollandi jalgrattakorvide ja lisavarustuse tootja BASIL selle poole, et jalgratturid saaksid oma jalgrattast ja jalgrattaga sõitmisest tunda üha rohkem rõõmu. Basil võimaldab kõike sed..
Korvi mõõtmed: 28 cm x 20 cm x 19 cm Alates 1976. ..
17€

KM-ta: 13.93€
Esikorv lasterattale BASIL JAS..
Esikorv Basil Jasmin Butterfly korv on klassikalise valge ja peene võrkkonstruktsiooniga, mis muudab selle nii kergeks kui ka vastupidavaks. Kas otsite oma väikesele jalgratturile ideaalset sünnipäevakingitust? See pilkupüüdev korv on ideaalne kingit..
Esikorv Basil Jasmin Butterfly korv on klassikalis..
17€

KM-ta: 13.93€
Lemmikloomakorv pakiraamile BA..
Lemmikloomakorv pakiraamilne on valmistatud vastupidavast plastikust ja nutikas disain tagab kasutusmugavuse, ohutuse ja mugavuse. Korvil on padi, et koer saaks mugavalt pikali heita, ja rihm, mis tagab teie koera täiendava turvalisuse.  Korvi saab k..
Lemmikloomakorv pakiraamilne on valmistatud vastup..
148€

KM-ta: 121.31€
Jalgratta pakiraamikorv Basil ..
Korvi mõõtmed: 47 cm x 34 cm x 22 cm Jalgratta pakiraamikorv BASIL Cento Rattan Look on eemaldatav jalgratta pakiraamikorv mis on tehtud sünteetilisest rotangist ning on imeilusat mererohu värvi. Veekindel sünteetiline materjal tagab aastatepikkuse r..
Korvi mõõtmed: 47 cm x 34 cm x 22 cm Jalgratta pak..
69€

KM-ta: 56.56€
Jalgratta lemmikloomakorv Basi..
Basil Buddy lemmikloomakorviga saad oma truu sõbra võtta endaga alati kaasa. Korv sobib väiksematele lemmikloomadele, kuid on parajalt ruumikas - 45 x 32 x 22 cm. Et lemmikul oleks sõidu ajal mugav, on komplektis ka pehme padi korvi põhja panemiseks...
Basil Buddy lemmikloomakorviga saad oma truu sõbra..
148€

KM-ta: 121.31€
Pakiraamikorv BASIL Weave WP, ..
Pakiraamikorv mis meeldib naistele ja mille kinnituselemendid on spetsiaalselt loodud naiste jalgrataste taha kinnitamiseks. Tugevast plastikust valmistatud korv on klassikalises mustas värvitoonis. See korv, sobib ideaalselt teie esmatähtsate asjade..
Pakiraamikorv mis meeldib naistele ja mille kinnit..
44€

KM-ta: 36.07€
Pakiraamikorv Basil Cento Ratt..
See pilkupüüdev pakiraamikorv sobib suurepäraselt igale naisterattale. Basil Cento Rattan Look korv on valmistatud kulumiskindlast sünteetilisest rotangist, mis on loodud vastu pidama kulumisele, pakkudes samas palju hoiuruumi kõigi oluliste asjade j..
See pilkupüüdev pakiraamikorv sobib suurepäraselt ..
64€

KM-ta: 52.46€
Jalgratta esikorv Basil Bremen..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti.Korvile sobivad kinnitused on kuvatud soovitatud toodete rubriigis.Korv kinnitatakse lenksu külge, kuid on kinnituse küljest lihtsasti eemaldatav. Korvil on pehmendusega sang ja seetõttu on seda väga mugav kaasas ..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti.Korvile sobiv..
59€

KM-ta: 48.36€
Jalgratta esikorv Basil Bremen..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti!Sobivad kinnitused asuvad soovitatud toodete rubriigis.Korvi mõõtmed: 27 cm x 35 cm x 29 cmJalgratta esikorv BASIL Bremen Rattan Look on eemaldatav jalgratta esikorv mis on tehtud sünteetilisest rotangist ning on ..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti!Sobivad kinni..
68€

KM-ta: 55.74€
Esikorv BASIL Bremen Rattan Lo..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti! Sobiv kinnitus on lisatud soovitatud toodete rubriiki. Basil Bremen Rattan Look on naturaalse välimusega esikorv jalgrattale (pole eemaldatav). Sünteetilisest materjalist punutud korv on ilmastikukindel.Mõõdud: 2..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti! Sobiv kinnit..
49€

KM-ta: 40.16€
Esikorv BASIL Bremen Rattan Lo..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti! Sobiv kinnitus on lisatud soovitatud toodete rubriiki.Jalgratta esikorv BASIL Bremen Rattan Look on tehtud sünteetilisest rotangist ning on imeilusat mererohu värvi. Veekindel sünteetiline materjal tagab aastatep..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti! Sobiv kinnit..
49€

KM-ta: 40.16€
Jalgrattale kinnitatav trendik..
Basil City Shopper - väga stiilne, praktiline ja ideaalne kott, millega võid teha sisseoste, käia tööl või kohvikus. Veekindel, kerge ja mahukas kott on piisavalt tugev ka suurema raskuse kandmiseks. Õlarihm on eemaldatav, sangad on vegannahast. Sees..
Basil City Shopper - väga stiilne, praktiline ja i..
57€

KM-ta: 46.72€
Esikorv BASIL GREEN LIFE L, 30..
Esikorv Basil Green Life korviga saate vastupidava rattakorvia. Tänu rotangist materjalile on korv kerge ja ilmastikukindel. Kas otsite mahukat rattakorvi? Siis on see ristkülikukujuline jalgrattakorv teie jaoks! Vähemalt 30-liitrise mahutavusega saa..
Esikorv Basil Green Life korviga saate vastupidava..
72€

KM-ta: 59.02€
Esikorv BASIL GREEN LIFE M, 18..
Esikorv Basil Green Life saate endale vastupidava rattakorvi. Pruun korv on käsitsi valmistatud ökoloogilisest rotangist. Lisaks on korvil taaskasutatud PET logo silt. Tänu rotangist materjalile on korv kerge ja ilmastikukindel. Kui otsite mahukat ra..
Esikorv Basil Green Life saate endale vastupidava ..
57€

KM-ta: 46.72€
Esikorv BASIL Bremen Wicker KF..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti. Sobiv kinnitus on kuvatud soovitatud toodete rubriigis.Bremen Wicker korvi on võimalik lenksukinnituse küljest kergesti lahti võtta ja tänu sangale on korvi ka kerge kaasas kanda. Korvi mõõtmed: 39 cm x 29 cm x 2..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti. Sobiv kinnit..
89€

KM-ta: 72.95€
Jalgratta esikorv Basil Darcy ..
Korvi mõõtmed: 41 cm x 35 cm x 34 cm Alates 1976. aastast püüdleb Hollandi jalgrattakorvide ja lisavarustuse tootja BASIL selle poole, et jalgratturid saaksid oma jalgrattast ja jalgrattaga sõitmisest tunda üha rohkem rõõmu. Basil võimaldab kõike sed..
Korvi mõõtmed: 41 cm x 35 cm x 34 cm Alates 1976. ..
49€

KM-ta: 40.16€
Pakiraamikorv BASIL Lesto, MIK..
Basil Lesto MIK tagumine korv on peenest terasest valmistatud jalgrattakorv, mis sobib teie jalgrattale. Korv sobib iganädalaseks turukülastuseks või jalgrattasõiduks lihunikusse, köögiviljapoodi või supermarketisse. Korvi on lihtne eemaldada ja sell..
Basil Lesto MIK tagumine korv on peenest terasest ..
59€

KM-ta: 48.36€
Jalgratta esikorv Basil Bremen..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti. Sobiv kinnitus on lisatud soovitatud toodete rubriiki.Korv on kinnitatav lenksu külge ja on lihtsasti eemaldatav. Sangaga korvi on väga mugav kaasas kanda. Sobib ka elektrilistele jalgratastele.Korvi mõõtmed: 28 ..
NB! Korvikinnitus ei kuulu komplekti. Sobiv kinnit..
69€

KM-ta: 56.56€
Esikorv/esipakiraam BASIL ROBI..
Jalgratta esikorv BASIL Robin on praktiline valik rattasõitjale, kelle jaoks on tähtis ruum isiklikele asjadele. See korv kannatab raskust kuni 10kg ning mahutab 27L. Alates 1976. aastast püüdleb BASIL selle poole, et jalgratturid saaksid oma jalgrat..
Jalgratta esikorv BASIL Robin on praktiline valik ..
59€

KM-ta: 48.36€
Jalgratta esikorv BASIL Robin
Korvi mõõtmed: 47 cm x 31 cm x 25 cm. Jalgratta esikorv BASIL Robin on praktiline valik rattasõitjale, kelle jaoks on tähtis ruum isiklikele asjadele. See korv kannatab raskust kuni 10kg ning mahutab 27L. Alates 1976. aastast püüdleb BASIL selle pool..
Korvi mõõtmed: 47 cm x 31 cm x 25 cm. Jalgratta es..
59€

KM-ta: 48.36€
Jalgrattakorv Basil Class paki..
Terasest valmistatud jalgrattakorv Basil Class on väga mugav ja mahukas ning pakiraamile kinnitamine on kerge - kinnitusvahendid on korviga kaasas. Et sõidu ajal midagi kaotsi ei läheks, on korvil eemaldatav rihm, millega saab korvis oleva turvalisel..
Terasest valmistatud jalgrattakorv Basil Class on ..
44€

KM-ta: 36.07€
Pakiraamikorv BASIL CENTO S, m..
Pakiraamikorv Roosa Basil Cento Flower sobib suurepäraselt kooliealistele tüdrukutele. Korv tuleb kinnitada teie pakiraami külge, mis nõuab täiendavat kinnitusriistvara. Kuid ärge muretsege lisade otsimise pärast, kuna see korv on komplektis kõigi va..
Pakiraamikorv Roosa Basil Cento Flower sobib suure..
29€

KM-ta: 23.77€
Jalgrattakorv Basil Cairo Luxe..
Universaalne pakiraamikorv kõigile jalgrattatüüpidele. Alates 1976. aastast püüdleb BASIL selle poole, et jalgratturid saaksid oma jalgrattast ja jalgrattaga sõitmisest tunda üha rohkem rõõmu. Basil võimaldab kõike seda head oma väljatöötatud jalgrat..
Universaalne pakiraamikorv kõigile jalgrattatüüpid..
24€

KM-ta: 19.67€
Pakiraamikorv BASIL CAPRI, met..
Pakiraamikorv Basil Capri on kaasaegne ja sellel on unisex disain. Basil Capri on mõeldud ratta taha kinnitamiseks pagasihoidja külge ning selle konstruktsioon on valmistatud peeneteralisest terasest, et seda oleks lihtne ratta külge kinnitada. Klass..
Pakiraamikorv Basil Capri on kaasaegne ja sellel o..
19€

KM-ta: 15.57€
Jalgratta esikorv Basil Bremen..
Korv on kinnitatav lenksu posti külge ning sobib kõigile linnajalgratastele, kus on tõstetav lenks. Komplektis korvi kinniti lenksule, pole eemaldatav. Korvi mõõtmed: 26 cm x 35 cm x 29 cm Alates 1976. aastast püüdleb Hollandi jalgrattakorvide ja lis..
Korv on kinnitatav lenksu posti külge ning sobib k..
39€

KM-ta: 31.97€
Jalgratta esikorv Basil Bremen..
Korv on kinnitatav lenksu posti külge ning sobib kõigile linnajalgratastele, kus on tõstetav lenks. Komplektis korvi kinniti lenksule. Korvi mõõtmed: 34 cm x 25 cm x 28 cm Alates 1976. aastast püüdleb Hollandi jalgrattakorvide ja lisavarustuse tootja..
Korv on kinnitatav lenksu posti külge ning sobib k..
29€

KM-ta: 23.77€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Rattamaailm @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper