See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Jalgrattatuled - Rattamaailm

Jalgrattatuled - Rattamaailm

Jalgrattatuled - Rattamaailm

Jalgrattatuled - Rattamaailm

Jalgrattatuled - Rattamaailm
Jalgrattatuled - Rattamaailm
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Lazer Cameleon MIPS Kiiver on stiilne ja turvaline kiiver, mis so..

UUDIS
99€
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Melon "Tokyo" kiiver ühendab kaasaegse disaini ja turvalisuse, pa..

UUDIS
99€

Jalgrattatuled

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Esituli SP CONNECT All-Round L..
Allround LED Light 200 jalgratta esitulega saate sõita ohutult ja nähtavalt läbi öö. LED-valgusti saab nüüd kinnitada lihtsa 90° päripäeva liigutusega. Jalgrattatulel on kolm LED-lampi, mis kiirgavad valget valgust. Juhtraual olev rattatuli tagab, et..
Allround LED Light 200 jalgratta esitulega saate s..
50€

KM-ta: 40.98€
Tagatuli kiivritele Lazer Gekk..
Lazer laetav tagatuli kiivritele, sobib mudelitele: Gekko, Lil' Gekko, Lizard. Lazer alustas kiivrite tootmisega aastal 1919 ning 100 aastat hiljem on Lazer juhtival kohal kiivritööstuse innovatsiooni, disaini, ohutuse ning tehnoloogia valdkonnas. La..
Lazer laetav tagatuli kiivritele, sobib mudelitele..
17€

KM-ta: 13.93€
Tuledekomplekt AXA Greenline40
AXA Greenline'il on kompaktne disain ning suurepärane valgusefektiivsus. Seda on lihtne kasutada ja lisaks on see laetav läbi USB. Greenline'i tuled on säästvalt laetavad kaasasoleva USB-kaabli kaudu. Greenline 40-l on 2 valgustusrežiimi: režiim 1 ta..
AXA Greenline'il on kompaktne disain ning suurepär..
55€

KM-ta: 45.08€
SOODUS
Tuledekomplekt AXA GREENLINE25..
AXA Greenline on kompaktsed tuled millel on super valgusefektiivsus ning neid on väga lihtne kasutada. Greenline’i on super lihtne ka installida peaaegu igale jalgrattale tänu venivale kummist kinnitusrihmale. Greenline tuledel on kaks valgusrežiimi ..
AXA Greenline on kompaktsed tuled millel on super ..
37.95€ 46€

KM-ta: 31.11€
Tuledekomplekt AXA Greenline S..
Tuledekomplekt AXA Compactline Set 15 Lux on USB-ga laetav, sobib kõigile ratastele ning kummist rihmadega väga lihtne kinnitada ja eemaldada. Aku eluea pikkus on 1000 laadimistsüklit, seega väga hea alternatiiv patareidel töötavatele tuledele. Tuled..
Tuledekomplekt AXA Compactline Set 15 Lux on USB-g..
39€

KM-ta: 31.97€
Tuledekomplekt AXA Compactline..
Tuledekomplekt AXA Compactline 20 on väike ja erk tänu oma uuele topelt-läätse tehnoloogiale. Kompaktsed ja sportlikud tuled on USB-ga laetavad. AXA Compactline 20 on lihtsasti paigaldatav ja eemaldatav ning sobivad pea kõigile jalgratastele tänu oma..
Tuledekomplekt AXA Compactline 20 on väike ja erk ..
46€

KM-ta: 37.70€
Tulede komplekt AXA Dwn Set 50..
Selle komplekti moodustavad Dwn 50 luksi esituli ja Dwn tagatuli piduritule funktsiooniga. Mõlemad tuled on USB-ga laetavad ja sobivad peaaegu igale jalgrattale tänu paindlikule kummist kinnitusrõngale. Esituli saab hõlpsasti kinnitada juhtrauale sel..
Selle komplekti moodustavad Dwn 50 luksi esituli j..
71€

KM-ta: 58.20€
Tagatuli AXA JUNO-ST DYNAMO ST..
AXA Juno Dynamo on väga kompaktne tagatuli mille tark disain näitab valgust ka külgedelt, mis teeb ratturi nähtavaks ka teistele liiklejatele. Tulele on ka lisatud omapärane iseärasus - steady light function hoiab tuld aktiivsena 4 minutit peale peat..
AXA Juno Dynamo on väga kompaktne tagatuli mille t..
19€

KM-ta: 15.57€
Tagatuli AXA JUNO-ST DYNAMO ST..
AXA Juno Dynamo on väga kompaktne tagatuli mille tark disain näitab valgust ka külgedelt, mis teeb ratturi nähtavaks ka teistele liiklejatele. Tulele on ka lisatud omapärane iseärasus – steady light function hoiab tuld aktiivsena 4 minutit peale peat..
AXA Juno Dynamo on väga kompaktne tagatuli mille t..
19€

KM-ta: 15.57€
Tagatuli AXA JUNO BATT ON-OFF ..
AXA Juno on väga kompaktne tagatuli mille tark disain näitab valgust ka külgedelt, mis teeb ratturi nähtavaks ka teistele liiklejatele. Tulel on ka indikaator mis näitab, kui patareid hakkavad otsa saama seega ei pea kunagi muretsema, et sõidu ajal k..
AXA Juno on väga kompaktne tagatuli mille tark dis..
19€

KM-ta: 15.57€
Tagatuli AXA JUNO BATT ON-OFF ..
AXA Juno on väga kompaktne tagatuli mille tark disain näitab valgust ka külgedelt, mis teeb ratturi nähtavaks ka teistele liiklejatele. Tulel on ka indikaator mis näitab, kui patareid hakkavad otsa saama seega ei pea kunagi muretsema, et sõidu ajal k..
AXA Juno on väga kompaktne tagatuli mille tark dis..
19€

KM-ta: 15.57€
Tagatuli AXA Greenline 1 LED
AXA Greenline 1 tagatuli jalgrattale töötab iga ilmaga -10°C kuni +40°C, isegi lume ja vihmaga. 1000 laadimistsükliga pakub head alternatiivi tavalisele patareidega töötavale tulele. Põlemisaeg kuni 4 h. USB-ga laetav. Laadimisaeg 1,5 h. Nähtav ka k..
AXA Greenline 1 tagatuli jalgrattale töötab iga il..
19€

KM-ta: 15.57€
Tagatuli AXA Dwn Rear Brake li..
Dwn on USB-ga laetav tagatuli, mis sobib peaaegu igale jalgrattale tänu paindlikule kummist kinnitusrõngale. Seda saab paigaldada kahel erineval viisil: saate lihtsalt kinnitada selle sadulaposti või sadula jäägi külge. Igatahes saab selle kiiresti e..
Dwn on USB-ga laetav tagatuli, mis sobib peaaegu i..
32€

KM-ta: 26.23€
Tagatuli AXA Compactline
Tagatuli AXA Compactline on kompaktse disainiga tagatuli millel on väga hea valgusefektiivsus arvestades selle suurust ja tänu topelt läätse disainile. Compactline’i on super lihtne ka installida tänu venivale kummist kinnitusrihmale ja tänu sellele ..
Tagatuli AXA Compactline on kompaktse disainiga ta..
21€

KM-ta: 17.21€
Jalgrattatulede komplekt AXA G..
Tuledekomplekt AXA Compactline Set 50 Lux on USB-ga laetav, sobib kõigile ratastele ning kummist rihmadega väga lihtne kinnitada ja eemaldada. Aku eluea pikkus on 1000 laadimistsüklit, seega väga hea alternatiiv patareidel töötavatele tuledele. Tule..
Tuledekomplekt AXA Compactline Set 50 Lux on USB-..
71€

KM-ta: 58.20€
Jalgrattatulede komplekt AXA C..
Tuledekomplekt AXA Compactline Set 35 Lux on USB-ga laetav, sobib kõigile ratastele ning kummist rihmadega väga lihtne kinnitada ja eemaldada. Aku eluea pikkus on 1000 laadimistsüklit, seega väga hea alternatiiv patareidel töötavatele tuledele. Tule..
Tuledekomplekt AXA Compactline Set 35 Lux on USB-..
61€

KM-ta: 50€
Jalgratta esituli AXA Greenlin..
AXA Greenline 15 Lux esituli töötab iga ilmaga -10°C kuni +40°C. Painduva kummirihmaga on esituld kerge paigaldada. Akut laetakse USB-ga, kaabel kaasas. Valgustil on ka aku tühjenemise indikaator. 15 luksi, valgustab 35 meetri kaugusele, on nähtav ..
AXA Greenline 15 Lux esituli töötab iga ilmaga -1..
29€

KM-ta: 23.77€
Esituli AXA Greenline Front 25..
AXA Greenline 25 Lux jalgratta esituli töötab iga ilmaga -10°C kuni +40°C. Painduva kummirihmaga on esituld kerge paigaldada. Akut laetakse USB-ga, kaabel kaasas. Valgustil on ka aku tühjenemise indikaator. 25 luksi, valgustab 45 meetri kaugusele, o..
AXA Greenline 25 Lux jalgratta esituli töötab iga ..
32€

KM-ta: 26.23€
Esituli AXA GREENLINE 50 FRONT..
AXA Greenline on kompaktne estituli millel on super valgusefektiivsus ning seda on väga lihtne kasutada. Greenline'i on super lihtne ka installida lenksu külge tänu venivale kummist kinnitusrihmale ja tänu sellele on seda võimalik installida ka peaae..
AXA Greenline on kompaktne estituli millel on supe..
58€

KM-ta: 47.54€
Esituli AXA COMPACT LINE BATTE..
AXA Compactline on kompaktse ja sportliku disainiga estituli millel on väga hea valgusefektiivsus arvestades selle suurust. Compactline'i on super lihtne ka installida lenksu külge tänu venivale kummist kinnitusrihmale ja tänu sellele on seda võimali..
AXA Compactline on kompaktse ja sportliku disainig..
48€

KM-ta: 39.34€
Esituli AXA Compact Line Batte..
Jalgratta esituli AXA Compactline Front 20 Lux on USB-ga laetav, sobib kõigile ratastele ning kummist rihmadega väga lihtne kinnitada ja eemaldada. Aku eluea pikkus on 1000 laadimistsüklit, seega väga hea alternatiiv patareidel töötavatele tuledele. ..
Jalgratta esituli AXA Compactline Front 20 Lux on ..
36€

KM-ta: 29.51€
Tuledekomplekt AXA Niteline T4..
AXA Niteline T4-R tuledekomplekt on USB-laetav ning kummist rihmadega on kerge paigaldada igale rattale. USB-laetav Esitulel 1 LED pirn, tagatulel 4 LED pirni. Põlemisaeg 6 h. Laadimisaeg esitulel 2,5 h, tagatulel 1,5 h. Nähtav 2000 m kauguselt. 4 v..
AXA Niteline T4-R tuledekomplekt on USB-laetav nin..
36€

KM-ta: 29.51€
Tagatuli AXA Juno E-bike 6-12V..
AXA Juno E-bike on väga kompaktne tagatuli. Nutikas disain pakub valgust ka küljelt, mis teeb teid paremini nähtavaks ristuva liikluse jaoks. Praktilised lülitusühendused teevad Juno ühendamise 6-12V E-bike aku jaoks lihtsaks. Paigalduskaugus on 80 m..
AXA Juno E-bike on väga kompaktne tagatuli. Nutika..
29€

KM-ta: 23.77€
Tagatuli AXA Juno E-bike 6-12V..
Tagatuli AXA Juno E-Bike on kompaktne tagatuli, mis on disainitud nii, et valgust oleks näha ka külje pealt. AXA Juno E-Bike'i on võimalik ühendada ka 6-12V elektrijalgratta akuga ning kinnituste vahe on 50mm. Tagatuli AXA Juno E-bike on ühtlasi ka p..
Tagatuli AXA Juno E-Bike on kompaktne tagatuli, mi..
29€

KM-ta: 23.77€
Jalgrattatulede komplekt AXA N..
AXA Niteline T1 komplektis on üks esi- ja tagatuli, mõlemas 1 LED pirn - ratturit on liikluses näha 2000 meetri kauguselt.  Kummist rihmadega on tulesid rattale kerge paigaldada. Esitulele AAA patareid, tagatulele CR2032 patareid Nähtav 2000 m kaugu..
AXA Niteline T1 komplektis on üks esi- ja tagatuli..
23€

KM-ta: 18.85€
Jalgrattatulede komplekt AXA N..
AXA Niteline 44-R tuled on väikesed ja kompaktsed, kuid liikluses piisavalt nähtavad (450 m kauguselt). Mõlemad tuled on USB-ga laetavad, neil on 4 LED pirni, põlemisaeg tagatulel kuni 6 tundi ja esitulel kuni 11 tundi, 4 valgustusrežiimi, aku tühjen..
AXA Niteline 44-R tuled on väikesed ja kompaktsed,..
29€

KM-ta: 23.77€
Jalgrattatulede komplekt AXA N..
AXA Niteline 44 tuled on väikesed ja kompaktsed, kuid liikluses piisavalt nähtavad (450 m kauguselt). Mõlemal tulel on 4 LED-pirni, põlemise aeg kuni 44 tundi ja neil on 4 valgustusrežiimi. Sobivad CR2032 tüüpi patareid. Kummist rihmadega on tulesid ..
AXA Niteline 44 tuled on väikesed ja kompaktsed, k..
17€

KM-ta: 13.93€
Jalgrattatulede komplekt AXA N..
AXA Niteline 11 tuled on väikesed ja kompaktsed, nähtavad 150 m kauguselt. Mõlemal tulel on 1 LED-pirn, põlemise aeg kuni 55 tundi ja neil on 3 valgustusrežiimi. Sobivad CR2032 tüüpi patareid. Kummist rihmadega on tulesid kerge paigaldada. Sobivad C..
AXA Niteline 11 tuled on väikesed ja kompaktsed, n..
13€

KM-ta: 10.66€
Jalgrattatulede komplekt AXA M..
AXA Metro tuled on väikesed ja kompaktsed, kuid liikluses piisavalt nähtavad (150 m kauguselt). Tuledele sobivad CR2032 tüüpi patareid, põlemisaeg on kuni 100 tundi, 3 valgustusrežiimi. Kummist rihmadega on tulesid kerge paigaldada. Nähtav 150 m kau..
AXA Metro tuled on väikesed ja kompaktsed, kuid li..
15€

KM-ta: 12.30€
Jalgratta tagatuli AXA City Re..
AXA City Rear tagatuli. Nähtav 500 meetri kauguselt Nähtav ka külgedelt Mõõtmed: 45 x 110 x 20 mm AXA on tuntud Hollandi turvatoodete valmistaja. AXA Bike Security on lahutamatult seotud jalgratta maailmaga – 115 tegutsemisaasta jooksul saadud k..
AXA City Rear tagatuli. Nähtav 500 meetri kaugu..
9€

KM-ta: 7.38€
Jalgratta esituli AXA Classic ..
AXA Classic Battery LED pirniga retrostiilis esituli. 4 luksi Valgustab 15 m kaugusele Nähtav 1000 meetri kauguselt Põlemisaeg 50 000 h Patareide kestvus 50 tundi Kaasas kolm AAA patareid Mõõtmed: 80 x 70 x 80 mm   AXA on tuntud Hollandi turvatood..
AXA Classic Battery LED pirniga retrostiilis esitu..
15€

KM-ta: 12.30€
Jalgratta esituli AXA Classic ..
AXA Classic Battery LED pirniga retrostiilis esituli. 4 luksi Valgustab 15 m kaugusele Nähtav 1000 meetri kauguselt Põlemisaeg 50 000 h Patareide kestvus 50 tundi Kaasas kolm AAA patareid Mõõtmed: 80 x 70 x 80 mm AXA on tuntud Hollandi turvatoodet..
AXA Classic Battery LED pirniga retrostiilis esitu..
15€

KM-ta: 12.30€
Esituli AXA LUX 606 AUTO 15 DA..
AXA 606 on standartne esituli sisseehitatud helkuriga. Lambil on 15 LUXi võimsust ja saab ühendada Dynamoga. 606 sobib kõige paremini klassik ja retro jalgratastega. Samuti on tulel automaatne heleduse sensor. Lisainformatsioon: LED 15 LUX Sisseehit..
AXA 606 on standartne esituli sisseehitatud helkur..
24€

KM-ta: 19.67€
SOODUS
Esituli AXA CITY BATTERY ON-OF..
AXA City on standartne LED esituli võimsusega kuni 4 LUXi, mis sobib kõige paremini linnaratastele. Sisse on ka ehitatud retro stiilis helkur, seega oled vastutulevale liiklusele paremini nähtav. Saad valida kahe valgus režiimi vahel: välk või tavali..
AXA City on standartne LED esituli võimsusega kuni..
12.95€ 16€

KM-ta: 10.61€
Esituli AXA 706-B
AXA 706-B LED pirniga retrostiilis esituli. 15 luksi Valgustab 35 m kaugusele Nähtav 2250 meetri kauguselt Põlemisaeg 50 h Kaasas neli AAA patareid Mõõdud: 70 x 68 x 58 mm Kaal: 90 g   AXA on tuntud Hollandi turvatoodete valmistaja. AXA Bike Securi..
AXA 706-B LED pirniga retrostiilis esituli. 15 lu..
17€

KM-ta: 13.93€
Dünamo AXA DUO 6326/O-V/LEFT/..
AXA Duo on traditsiooniline dünamo, baas versioon AXA mudeli valikust. Duo-l on plastikust laagrid ja nailon töörattad. Duo-l on ka ülepinge diood, mis kaitseb järsu pinge tõusu eest. Lisainformatsioon: Rakendatav vasakul pool 6Volt/3Watt Plastik la..
AXA Duo on traditsiooniline dünamo, baas versioon ..
15€

KM-ta: 12.30€
Tuledekomplekt GIANT CAST 10 C..
Tuledekomplekt Giant Cast 10 Combo on perfektsed tuled linnasõiduks. Tuled on kompaktsed, eredad ja tugeva ehitusega. Lisainformatsioon: 1 LED 50 küüna valguse tugevusega 5 valgusrežiimi - 2 tavalist ja 3 vilkuvat režiimi Aku laetustase indikaator I..
Tuledekomplekt Giant Cast 10 Combo on perfektsed t..
34€

KM-ta: 27.87€
Jalgrattatulede komplekt Giant..
Giant Recon tuledel on kompaktne disain, vastavad ANSI FL-1 ohutusstandarditele ning on veekindlad (IPX6-7 standard – peab vastu ka tugevale vihmale). Saab kinnitada nii rattale kui ka kiivrile*. ESITULI Recon HL 800: Smart Mode valgussensor muudab v..
Giant Recon tuledel on kompaktne disain, vastavad ..
118€

KM-ta: 96.72€
Jalgrattatulede komplekt Giant..
Giant Recon tuledel on kompaktne disain, vastavad ANSI FL-1 ohutusstandarditele ning on veekindlad (IPX6-7 standard - peab vastu ka tugevale vihmale). Saab kinnitada nii rattale kui ka kiivrile*. ESITULI Recon HL 1100: Smart Mode valgussensor muudab..
Giant Recon tuledel on kompaktne disain, vastavad ..
158€

KM-ta: 129.51€
Jalgratta esituli Giant Recon ..
Giant Recon HL 800 esitulel on kompaktne disain, vastab ANSI FL-1 ohutusstandarditele ning on veekindel (IPX6 standard - peab vastu ka tugevale vihmale). Saab kinnitada nii rattale kui ka kiivrile*. Smart Mode valgussensor muudab valgustugevust vast..
Giant Recon HL 800 esitulel on kompaktne disain, v..
78€

KM-ta: 63.93€
Jalgratta esituli Giant Recon ..
Giant Recon HL 1100 esitulel on kompaktne disain, vastab ANSI FL-1 ohutusstandarditele ning on veekindel (IPX6 standard - peab vastu ka tugevale vihmale). Saab kinnitada nii rattale kui ka kiivrile*. Smart Mode valgussensor muudab valgustugevust vas..
Giant Recon HL 1100 esitulel on kompaktne disain, ..
99€

KM-ta: 81.15€
Tuledekomplekt GIANT RECON HL ..
Giant Recon HL & TL 100 on jalgratta tuled mis sobivad suurepäraselt linnaliikluses sõitmiseks. Vilkuvate tuledega oled hästi märgatav päevasel ajal ning tuled tagavad suurepärase nähtavuse ka pimedal ajal – kuni 1 km kauguselt! Lisainformatsioon: ..
Giant Recon HL & TL 100 on jalgratta tuled mis sob..
74€

KM-ta: 60.66€
Tagatuli GIANT RECON TL 200
Recon TL200 on lihtsa disainiga kompaktne tagatuli. Lisainformatsioon: Maksimaalne valgustase: 200 luumenit ANSI-Standard sertifikaadiga luumeni tase ja aku kestvus Veekindel IPX7 tasemel 270 kraadi nähtavus Aku laetuse indikaator Automaatne valguse..
Recon TL200 on lihtsa disainiga kompaktne tagatuli..
64€

KM-ta: 52.46€
Tagatuli GIANT RECON TL 100
Giant Recon TL 100 jalgratta tagatuli mis sobib suurepäraselt linnaliikluses sõitmiseks. Vilkuva tulega oled hästi märgatav päevasel ajal ning  tuli tagab suurepärase nähtavuse ka pimedal ajal – kuni 1 km kauguselt! Lisainformatsioon: Maksimaalne v..
Giant Recon TL 100 jalgratta tagatuli mis sobib su..
39€

KM-ta: 31.97€
Jalgrattatulede komplekt Giant..
Giant Recon HL 200 ja TL 200 jalgrattatuled sobivad suurepäraselt linnaliikluses sõitmiseks. Vilkuvate tuledega oled hästi märgatav päevasel ajal ning tuli tagab suurepärase nähtavuse ka pimedal ajal - kuni 1 km kauguselt! Tuled on ka külgvalgustuseg..
Giant Recon HL 200 ja TL 200 jalgrattatuled sobiva..
99€

KM-ta: 81.15€
Esituli Giant Recon HL 200
Giant Recon HL 200 jalgratta esituli sobib suurepäraselt linnaliikluses sõitmiseks. Vilkuva tulega oled hästi märgatav päevasel ajal ning  tuli tagab suurepärase nähtavuse ka pimedal ajal - kuni 1 km kauguselt! Esituli on ka külgvalgustusega, üle 270..
Giant Recon HL 200 jalgratta esituli sobib suurepä..
42€

KM-ta: 34.43€
Esituli GIANT RECON HL 100
Giant Recon HL 100 jalgratta esituli sobib suurepäraselt linnaliikluses sõitmiseks. Vilkuva tulega oled hästi märgatav päevasel ajal ning  tuli tagab suurepärase nähtavuse ka pimedal ajal – kuni 1 km kauguselt! Lisainformatsioon: Maksimaalne valgus..
Giant Recon HL 100 jalgratta esituli sobib suurepä..
39€

KM-ta: 31.97€
Tuledekomplekt XLC Mini Beamer..
XLC Mini Beamer Set tulesid saab kinnitada ka jalgrattavarustusele, lemmiklooma kaelarihmale jm. Kaks tuld (valge ja punane) Põlemisaeg ca 60 h, vilkuval režiimil ca 85 h. 1 LED pirn Sobivad CR2032 tüüpi patareid. Lihtne kinnitada   Saksa jalgratta..
XLC Mini Beamer Set tulesid saab kinnitada ka jalg..
19€

KM-ta: 15.57€
Esituli Smart Gem, patareidega
Patareidel töötav esituli Smart Gem. Kolm režiimi 1 LED pirn Põlemisaeg ca 60 h Kummist rihmaga lihtne kinnitada (⌀ 20-40 mm) ..
Patareidel töötav esituli Smart Gem. Kolm režiimi..
12€

KM-ta: 9.84€
Tagatuli SMART Diamond
Kolm režiimi 3 LED pirni Lihtne kinnitada ..
Kolm režiimi 3 LED pirni Lihtne kinnitada ..
11€

KM-ta: 9.02€
Jalgrattatulede komplekt M-WAV..
M-Wave Atlas K50 jalgrattatuledel on kaks valgustusrežiimi - 30 ja 15 luksi -  ja neid on kerge paigaldada. esi- ja tagatulel üks LED pirn, 2 valgustusrežiimi - esitulel 30/15 luksi,  patarei tühjenemise indikaator, sobivad AAA tüüpi patareid, kaasa..
M-Wave Atlas K50 jalgrattatuledel on kaks valgustu..
16€

KM-ta: 13.11€
Jalgratta esituli M-Wave Apoll..
M-Wave Apollon A 1.3 3W esituli on mitme režiimiga valgusti, mille valguskiirt saab vastavalt soovile hajutada laiemale alale või koondada ühte punkti. Paigaldus on lihtne ja mugav. üks 3 W LED pirn, 3 valgustusrežiimi (2 erinevat eredust, 1 vilkuv)..
M-Wave Apollon A 1.3 3W esituli on mitme režiimiga..
12€

KM-ta: 9.84€
Tuledekomplekt M-Wave Cobra, e..
Tuledekomplekt M-Wave Cobra esi- ja tagatulel on 1 LED-pirn ja 2 valgustusrežiimi, patareidega. Värvid: punane, oranz, sinine, must, valge. NB! Palume märkida ostu eest maksmise lehel märkuste lahtrisse, millist värvi tuledekomplekti soovite. Kui vär..
Tuledekomplekt M-Wave Cobra esi- ja tagatulel on 1..
9€

KM-ta: 7.38€
Tagatuli Moon Comet-X
Seitse režiimi 30 LED'i Lihtne kinnitada Niiskuskindel Komplektis kaasas USB laadimiskaabel ..
Seitse režiimi 30 LED'i Lihtne kinnitada Niiskusk..
34€

KM-ta: 27.87€
Jalgratta esituli M-Wave Apoll..
Jalgratta esituld M-Wave Apollon K 30 on kerge kinnitada ja sobib igale rattale. 1 LED pirn. 2 valgustusrežiimi - energiasäästlik (15 luksi), maksimumvalgustus (30 luksi). Max. 70 luumenit. Liitiumaku (3.7 V / 1,200 mAh). Aku kestvus laadimiskorra ..
Jalgratta esituld M-Wave Apollon K 30 on kerge ki..
17€

KM-ta: 13.93€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Rattamaailm @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper