See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Treeningpingid ja jõusaal - Rattamaailm

Treeningpingid ja jõusaal - Rattamaailm

Treeningpingid ja jõusaal - Rattamaailm

Treeningpingid ja jõusaal - Rattamaailm

Treeningpingid ja jõusaal - Rattamaailm
Treeningpingid ja jõusaal - Rattamaailm
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Kiiver LAZER Cameleon MIPS, ..
Lazer Cameleon MIPS Kiiver on stiilne ja turvaline kiiver, mis so..

UUDIS
99€
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Kiiver MELON Tokyo, roosa
Melon "Tokyo" kiiver ühendab kaasaegse disaini ja turvalisuse, pa..

UUDIS
99€

Treeningpingid ja jõusaal

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Treeningstend Tunturi PT60 Pow..
TUNTURI POWER TOWER PT60 Treeni oma kõhulihaseid, tugevda rinnalihaseid või anna oma ülemistele kätele tõsine treening. Kõik see on võimalik täieliku Tunturi Power Tower PT60-ga. Jõutreeningjaam paljude erinevate treeninguvõimalustega. Erinevad võim..
TUNTURI POWER TOWER PT60 Treeni oma kõhulihaseid, ..
499€

KM-ta: 409.02€
Treeningstend Tunturi PT40 Pow..
TUNTURI POWER TOWER PT40 - Ülakeha treenimiseks ei vaja raskusi ega varustust. Lihtne Power Tower PT40 ja sinu enda kehakaal on piisavalt hea treeninguks. PT40 on kompaktne tugevusjaam, mis võtab vähe ruumi. Ideaalne koduseks kasutamiseks! Treeni ül..
TUNTURI POWER TOWER PT40 - Ãœlakeha treenimiseks ei..
399€

KM-ta: 327.05€
Treeningstend Tunturi PT20 Pow..
Maksimaalne kandevõime Oluline on teada, milline on seadme maksimaalne kandevõime ühe osa kohta (leiate pildilt). Kui lahutada maksimaalsest kandevõimest oma kehakaalu, saate teada, kui palju raskusi saate laadida. Makismaalne kasutaja kaal: 120 kg.T..
Maksimaalne kandevõime Oluline on teada, milline o..
299€

KM-ta: 245.08€
Treeningpink Tunturi UB20 Util..
TUNTURI TUGIPINK UB20 Kas soovite teha täielikku ülakeha treeningut? Sel juhul on Tunturi UB20 tugipink ideaalne hantli pink: saate treenida kaaludega, kuid selle nutika pingiga saate hõlpsalt teha erinevaid kõhulihaste harjutusi. Erinevad treeningu..
TUNTURI TUGIPINK UB20 Kas soovite teha täielikku ü..
199€

KM-ta: 163.11€
Multifunktsionaalne trenažöÃ..
Multifunktsionaalne trenažöör Tunturi WT85 on universaalne treeningvarustus tugevustreeninguks. Kükid, õlapress, lamades surumine, biitsepsikurling, latipulk ja pull-up harjutused: see trenažöör muutub teie treeningpartneriks. Täiskere treening muga..
Multifunktsionaalne trenažöör Tunturi WT85 on univ..
849€

KM-ta: 695.90€
Jõupink Tunturi CT80 Core tra..
Tunturi C80 Core Trainer on täielik põhitrenažöör: nurga all olev pink, kõhulaud, rooma tool ja hüperpikendus ühes. Erinevad treeningvõimalused, just ülakehale Seljatrenažöör, hüperpikenduspink, rooma tool ja kõhulaud ühes Jalarullid lisavariatsiooni..
Tunturi C80 Core Trainer on täielik põhitrenažöör:..
369€

KM-ta: 302.46€
Jõujaam BH FITNESS Indar Pres..
BH Fitness Indar Press on mitmeotstarbeline jõujaam, mis pakub laia valikut harjutusi, sealhulgas jalarinnapressi võimalust. Tänu tugevale teraskonstruktsioonile ja mugavale polsterdusele saate oma jõutreeninguid teha kodust lahkumata.Maksimaalne kas..
BH Fitness Indar Press on mitmeotstarbeline jõujaa..
3 995€

KM-ta: 3 274.59€
Lõuatõmbekang GYMSTICK Multi..
Gymsticki multifunktsionaalne jõuharjutuste kang. Rakendab õla-, selja-, käe- ja süvalihaseid. Treeni oma enda keharaskusega, et saada tugevaks. Lisab mitmekülgsust sinu kodusele treeningule. Arenda oma jõudu oma mugavas koduses keskonnas Gymsticki t..
Gymsticki multifunktsionaalne jõuharjutuste kang. ..
34€

KM-ta: 27.87€
Treeningpink CHRISTOPEIT Horse..
Treeningpink Christopeit Horse Glider Kogu käte, jalgade, selja, tuharate ja kõhulihaste treenimine Polsterdatud mugavustool Sujuv lingisüsteem tõhusaks treeninguks Kasutajasõbralik arvuti suure ekraaniga Horse Glider tagab liigesesõbraliku treenin..
Treeningpink Christopeit Horse Glider Kogu käte, ..
158€

KM-ta: 129.51€
Treeningpink CHRISTOPEIT AB 10..
Lamamispadjad on kaetud vastupidava ja kvaliteetse kunstnahaga. AB 1000 talub kuni maksimaalselt 100 kg kehakaalu. Treenijat saab reguleerida kõrguses 6 erinevasse asendisse ning optimaalse toe saavutamiseks saab jalatugesid reguleerida kahe erineva ..
Lamamispadjad on kaetud vastupidava ja kvaliteetse..
129€

KM-ta: 105.74€
Treeningpink Tunturi UB90 Util..
TUNTURI KALDAPINK UB90 See Tunturi UB 90 Pro kaldpink on suurepärane alus erinevate fitness-harjutuste jaoks. Seljatugi ja isteosa on erinevates asendites, mis võimaldab teil võtta erinevaid treeninguasendeid. Kaasas TPR-käepide ja transpordirattad,..
TUNTURI KALDAPINK UB90 See Tunturi UB 90 Pro kaldp..
449€

KM-ta: 368.03€
Multifunktsionaalne trenažöÃ..
Trenažöör Tunturi WT60 Power Rack on ideaalne, kui soovite kodus treenida, kuid soovite teha seda turvalisel ja vastutustundlikul viisil. Treenige lihtsalt oma kodus, määrake ise, kui kaua soovite treenida ja milliseid harjutusi sooritate. Erinevad ..
Trenažöör Tunturi WT60 Power Rack on ideaalne, kui..
448€

KM-ta: 367.21€
Treeningpink Tunturi WB60 Olym..
Alusta Tunturi WB60 kaalpingi kasutamisega. Sellel kaalpingil on ekstra laiad kangide toeotsikud: teil on rohkem ruumi oma harjutuste tegemiseks, mis lisab mugavust. Mitmekülgne käe- ja jalatreenija Tänu seljatoele nelja reguleerimisvõimalusega on v..
Alusta Tunturi WB60 kaalpingi kasutamisega. Sellel..
399€

KM-ta: 327.05€
Tõstepink Tunturi WB50 Mid Wi..
Tehniline kirjeldus: Mõõtmed: I: 167 cm L: 104 cm A: 168,5 cm Korpus: teras Polster: vaht ja vinüül Libisemisvastane pind Õmmeldud istmed ja seljatugi Multifunktsionaalne käte ja jalgade trenažöör Kangihoidja Maksimaalne kasutaja kaal: 150 kg Käsipu..
Tehniline kirjeldus: Mõõtmed: I: 167 cm L: 104 cm..
449€

KM-ta: 368.03€
Tõstepink TUNTURI WB40 Compac..
TUNTURI KAALUPINK WB40 - Kas soovite hakata kodus jõutreeningut tegema? Sel juhul on see kaalupink mitmekülgne algmudel, mida saate täna kasutama hakata. Tunturi WB40 kaalupink võimaldab teil treenida erinevaid lihasrühmi ja sellega kaasnevad mõned l..
TUNTURI KAALUPINK WB40 - Kas soovite hakata kodus ..
299€

KM-ta: 245.08€
Treeningpink Tunturi WB20 Basi..
Maksimaalne kandevõime Oluline on teada, milline on seadme maksimaalne kandevõime. treeningpingi erinevate osade kandevõime leiate pildilt. Kui lahutate seadme maksimaalsest kandevõimest oma kehakaalu, saate teada, kui palju raskusi saate pingile laa..
Maksimaalne kandevõime Oluline on teada, milline o..
249€

KM-ta: 204.10€
Treeningpink Tunturi UB80 Util..
Treeningpink UB80 Tunturi UB80 universaalpink on mitmekülgne treeningpink. Ühelt poolt kasutate seda treeningpingina kõhulihaste harjutuste jaoks ning teiselt poolt kasutate UB80 kangitugi allena. Erinevad treeninguvõimalused koduseks kasutamiseks K..
Treeningpink UB80 Tunturi UB80 universaalpink on m..
279€

KM-ta: 228.69€
Tõstepink TUNTURI UB40 Utilit..
TUNTURI JÕUPINGI UB40 Kas teil on kangitugevus, kuid vajate siiski jõupingit? Selle Tunturi pingiga on teie probleem lahendatud: UB40 on reguleeritav jõupink, mis aitab teil kodus saavutada kõik oma treeningueesmärgid. Reguleeritav pink koduste tree..
TUNTURI JÕUPINGI UB40 Kas teil on kangitugevus, ku..
209€

KM-ta: 171.31€
Jõupink Tunturi SM60 Half Smi..
TUNTURI SMITHI MASIN SM60 - Kas tõstate raskusi sageli ja soovite kodus ka lihaseid ehitada? Kas soovite treenida siis, kui soovite, eelistatavalt ilma abistajata? Saate seda teha Tunturi SM60 kaalpingiga - poole Smithiga. Uskumatult tugev konstrukt..
TUNTURI SMITHI MASIN SM60 - Kas tõstate raskusi sa..
699€

KM-ta: 572.95€
Treeningstend Tunturi PT80 Pow..
Treeningstend Tunturi PT80 Power Tower pakub innukale jõuharjutajale mitmeid võimalusi tugevaks treeninguks. Loo hõlpsalt oma isiklik jõusaal kodus selle mitmekülgse lõuatõmbe- ja dipitreeningu jaoks. See tähendab, et saate treenida siis, kui soovite..
Treeningstend Tunturi PT80 Power Tower pakub innuk..
599€

KM-ta: 490.98€
Jõupink TUNTURI HG20 Home Gym
Sisaldab Tunturi tasuta treeningrakendust. Otsite abi, inspiratsiooni või motivatsiooni oma treeningu jaoks? Tunturi treeningurakendusest leiate tuhandeid animeeritud fitnessiharjutusi, juhiseid ja treeninguvideosid. Need aitavad Teil endast ja oma ..
Sisaldab Tunturi tasuta treeningrakendust. Otsite..
799€

KM-ta: 654.92€
Jõupink TUNTURI HG10 Home Gym
TUNTURI KODUJÕUSAAL HG10 - Kodus treenimisel on suured eelised: saate treenida siis, kui see teile sobib, varustus on alati kättesaadav ja säästate endale jõusaali mineku. Kõlab suurepäraselt, eks? See kompaktne Tunturi HG10 jõutreeningjaam on ideaal..
TUNTURI KODUJÕUSAAL HG10 - Kodus treenimisel on su..
599€

KM-ta: 490.98€
Tõstepink TUNTURI FB80 Flat B..
TUNTURI LAMAAKTRENNINGPINK FB80 Alustad treenimist? Või oled edasijõudnud sportlane? See lame hantelpink pakub kindlat alust kõigile sinu treeningutele. Tunturi FB80 lame hantelpink toetab sinu rindkere ja selga: saad treenida ergonoomiliselt ja stab..
TUNTURI LAMAAKTRENNINGPINK FB80 Alustad treenimist..
299€

KM-ta: 245.08€
Treeningpink TUNTURI FB20 Flat..
Tunturi tasuta treeningrakendus Kas otsid abi, inspiratsiooni või motivatsiooni oma treeningu jaoks? Tunturi treeningrakendusest leiad tuhandeid fitnessiharjutusi, juhiseid ja treeningvideoid. Saad treenida üksi ja koostada oma treeningkava, osaleda ..
Tunturi tasuta treeningrakendus Kas otsid abi, ins..
139€

KM-ta: 113.93€
Treeningpink TUNTURI CT40 Core..
TUNTURI CORE TRAINER CT40 Alaseljaprobleemid? Valige õige toega kerge treening. Tunturi C40 Core Trainer kaitseb teie selga: saate tõhusa treeningu ja valu väheneb. Alaseljalihaste tugevdamine Spetsiaalne treener (alumine) seljale Seljatreener, hüpe..
TUNTURI CORE TRAINER CT40 Alaseljaprobleemid? Vali..
139€

KM-ta: 113.93€
Treeningpink TUNTURI AB20 Abdo..
Tunturi tasuta treeningrakendus Otsid abi, inspiratsiooni või motivatsiooni oma treeningu jaoks? Tunturi treeningrakenduses leiad tuhandeid animaatseid fitnessiharjutusi, juhiseid ja treeningvideoid. Need aitavad sul endast ja oma Tunturi toodetest p..
Tunturi tasuta treeningrakendus Otsid abi, inspira..
99€

KM-ta: 81.15€
Käepidemed TUNTURI Strap Hand..
Tunturi Strap Handle on kerged ent tugeva ehitusega käepidemed treenimiseks ja erinevateks harjutusteks. Käepidemed on polüesterist, mis tagab kindla ja mugava libisemisvastase haarde. Sobivad igasugusteks harjutusteks ja algajale kui ka eksperdile. ..
Tunturi Strap Handle on kerged ent tugeva ehituseg..
14€

KM-ta: 11.48€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Rattamaailm @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper